Προφίλ

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα έχει ως στόχο να καλύψει τις ανάγκες σας σε ξηρούς καρπούς και προϊόντα διατροφής, καθώς και πρώτες ύλες για όλες τις γλυκιές και αλμυρές σας δημιουργίες. Με κύριο μέλημα την άριστη ποιότητα και την επιλογή φρέσκων καρπών απο αξιόπιστους παραγωγούς, προσφέρουμε διαλεχτά προϊόντα σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

Η ποικιλία ξηρών καρπών, φρούτων αλλά και “υπερτροφών” που θα βρείτε στη σελίδα μας έχει σκοπό να σας προσφέρει ιδέες για μια διατροφή εμπλουτισμένη με ποιοτικά προϊόντα από τη φύση, γεμάτα γεύση και θρεπτικά συστατικά. Κάτω απο αυστηρούς κανόνες υγιεινής και σύμφωνα με τα πιο σύγχρονα πρότυπα στον κλάδο της παραγωγής και εμπορίας τροφίμων, ISO και HACCP, επξεργαζόμαστε και συσκευάζουμε προϊόντα που μπορείτε να απολαμβάνετε χωρίς την παραμικρή ανησυχία.

Είτε αναζητάτε τροφές που θα σας δώσουν ενέργεια, είτε αλμυρά και γλυκά σνακ, είτε υλικά για τις σαλάτες, τα γλυκά και τη μαγειρική σας, θα τα βρείτε όλα εδώ! Ενημερωθείτε απο το blog μας και πάρτε ιδέες για το πλάνο διατροφής σας ή για τις νέες δημιουργίες σας!

Διαλέξτε τα προϊόντα που επιθυμείτε και θα τα στείλουμε στην πόρτα σας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας!

Σε περιπτωση που δεν βρείτε αυτό που ψάχνετε, είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά από τις 08:00 το πρωί έως τις 18:00 το απόγευμα για να σας εξυπηρετήσουμε είτε με mail στο info@e-nuts.gr είτε τηλεφωνικά στα 25210 82081-082, 25210 82282.