Τρόποι πληρωμής

Όλες οι παραγγελίες που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, μπορούν να πληρωθούν με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

  • Αντικαταβολή με πληρωμή μετρητών στην κούριερ, κατά την παράδοση του προϊόντος. (το επιπλέον κόστος ανέρχεται στα 3 €)
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας και ενημέρωση/αποστολή του αποδεικτικού. (χωρίς επιπλέον κόστος)
  • Πληρωμή με χρεωστική ή πιστωτική κάρτα. Πληρωμή διαμέσου του ασφαλούς συστήματος πληρωμών της τράπεζας Πειραιώς. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και απολύτως ασφαλής.
  • Μετρητοίς σε περίπτωση παραλαβής των προϊόντων από τη φυσική μας έδρα (χωρίς επιπλέον κόστος)

Για πληρωμή με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας μας, η διαδικασία είναι η εξής:

Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας διαλέγετε ως τρόπο πληρωμής “Τραπεζική Κατάθεση”.
Καταθέτετε το χρηματικό ποσό σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρίας μας:

Τράπεζα Πειραιώς, Alpha bank, Εθνική Τράπεζα, Eurobank

Δικαιούχος: Χατζηγεωργίου Α.Β.Ε.Ε. Προϊόντα Αμυγδάλου

Στην αιτιολογία κατάθεσης σημειώνετε πάντα τον αριθμό παραγγελίας και το ονοματεπώνυμο που έχετε καταχωρήσει στην παραγγελία (είναι απαραίτητο για να μην υπάρξει καθυστέρηση στην διεκπεραίωση της παραγγελίας σας), και μας ενημερώνετε με mail, fax, ή τηλεφωνικά.

Σε περίπτωση που πραγματοποιείτε την πληρωμή μέσω τρίτης τράπεζας και όχι από την ίδια τράπεζα, θα πρέπει να χρεώνεστε με την επιβάρυνση εμβάσματος σε άλλη τράπεζα. Σε κάθε περίπτωση το e-nuts.gr διατηρεί το δικαίωμα να αναστείλει την παραγγελία σας εάν γίνει μεταφορά από τρίτη τράπεζα με χρέωση του παραλήπτη των χρημάτων με τα έξοδα εμβάσματος, και μέχρι καταβολής αυτών στον τραπεζικό λογαριασμό.

Σε κάθε περίπτωση, είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε σχετικά με την πληρωμή και την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.